Campió dels països catalans

Ahir es va celebrar a l'estació d'esquí de Pal-Arinsal, el campionat dels Països Catalans de BTT, i la Judit i l'Adrià hi van prendre part.

En la prova hi participava gent del país Valencià, Catalunya, Andorra, Catalunya Nord i Aragó, i el Baix Ter va destacar per sobre de tots aquests.

En la Categoria de promoció, l'Adrià ens va fer vibrar amb una altre victòria, i es va proclamar d'aquesta manera Campió dels Països catalans, demostrant així que, tot i no guanyar el campionat provincial per una caiguda, està en un gran moment de forma.


La Judit per la seva banda, va obtenir una gran 2a posició, només superada, per l'insuperable Magda Duran.

Amb aquesta prova, posem un punt i seguit a la temporada, ja que fins el proper mes de setembre no hi ha curses previstes pels corredors del club.

BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

11 victòries en el trofeu Caixa Girona de BTT

39 pòdis en el trofeu Caixa Girona de BTT

2 pòdis en la Copa Catalana Internacional de BTT

3 campionats provincials

1 campionat dels països catalans

1 sub-campionat dels països catalans

1 sub-campionat Catalunya de BTT

2 3r lloc al campionat de Catalunya de BTT

2 3r lloc al campionat de Catalunya de Ciclocross.

I tot això en una temporada, que està per acabar, en la qual el Baix Ter ha estat format per pocs, però Grans corredors, i això es demostra amb els resultats.

I es que els corredors del Club no han guanyat tot això de casualitat, sinò que darrera d'aquests fruits hi ha un gran treball, de grans persones, i un suport incondicional de tots i cada un dels socis, i espònsors del Baix Ter-Supermercats Jodofi.

Per tot això i molt més: Gràcies a Tots, i Felicitats per aquesta Gran Temporada.