el dia D, el campionat d'Espanya.

Estem a menys de 2 dies pel dia més important de l'any pel club ciclista Baix Ter, un dia on el club pot entrar en el selecte grup dels clubs amb algun campionat d'Espanya.

Aquest any, l'empresa organitzadora ha preferit organitzar el campionat a la capital catalana, tarient d'aquesta manera importancia al circuit, i a la duresa de la prova, per augmentar-ne el ressó mediàtic.
Si som realistes sabem que, en Joan, que és el nostre representant, no és el màxim favorit, ni mol menys, però el diumenge passat va demostrar que sí que pot guanyar el que és el màxim favorit.
En les últimes curses les coses no han sortit tan bé com esperavem, tan pel que fa els resultats, com les sansacions del corredor, però desitjem que la cursa de Torroella no hagi estat només un fet aïllat, sinò que hagi sigut el punt d'inflecció que necessitavem. Esperem que la mala sort que el corredor va tenir a Fornells, i a Vidreres no es repeteixi, i que el fet que gairebé no coneixi dos dels quatre rivals més forts no li sigui un punt en contra.
En Joan, com ja sabeu, està al CAR de Sant Cugat preparant la prova, i d'es d'aquí li destijem tota la sort del món. Tant en Joan com el club, tenim una oportunitat única per proclamar-nos campions d'Espanya, i tot i que sabem que serà molt difícil, no hi volem renunciar. Si cadescú posa el seu granet de sorra, podem aconseguir-ho


HEM DE CREURE-HI, PODEM ACONSEGUIR-HO. ÀNIMS JOAN.