L'aventura del TourCom tots sabeu, el passat 9 de juliol, en Joan Aguilera va participar a la sisena etapa del Tour de França que unia les ciutats de Girona i Barcelona.

Gràcies al seu protagonisme, tot el Club Ciclista Baix Ter - Supermercats Jodofi ens vam sentir partíceps d'una jornada excepcional. És un privilegi formar part del ressó mediàtic d'un esdeveniment d'aquestes característiques i va ser extasiant sentir diverses vegades repetit el nom del nostre humil equip per la caravana organitzadora del Tour.

En Joan va estar a l'altura de les circumstàncies i juntament amb els corredors del Palafrugell- Sarfa va rodar, a tall de desfilada, per aquells carrers tant farcits i engalanats que van impactar fins i tot als corredors professionals. Segons Contador: podríem haver omplert uns quants Bernabeus i uns quants Camps Nous.

Un cop a Barcelona, les felicitacions dels acompanyants del nostre corredor i l'alegria de saber que l'esforç i el treball sempre tenen una recompensa. Un record que, sens dubte, marcarà a en Joan, i a tots els que vam ser-hi, per sempre. Llarga vida al Tour de França!