Profetes a la seva terra


Aquest matí s'ha disputat l'última prova del trofeu Caixa Girona de BTT, que a la vegada ha servit com a campionat provincial, a les terres on acostumem a entrenar els ciclistes d'aquest club.


En el dia d'avui, hi havia dos corredors del club que es jugaven el Trofeu Caixa Gironana de BTT, però cap d'ells ha pogut concloure la jornada amb la victòria final del campionat.L'Adrià, mentre liderava la cursa, ha patit una caiguda que l'ha perjudicat, hi ha perdut unes 7 posicions, moltes de les quals ha recuperat en una segona espectecular. Finalment l'Adrià ha sigut 3r provincial, i 2n a la classificació general del Trofeu Caixa Girona de BTT.En Joan per altre banda, ha fet una cursa molt intel·ligent, i ha aconseguit la victòria, però en Jordi, ha pogut acabar just darrera seu, i pertant s'ha emportat el Campionat. En Joan, però ha guanyat el Campionat provincial de BTT.

Pel que fa els corredors que no es jugaven la general, han tingut un paper destacat.La Nàstia i la Judit, han acabat 2a i 3a respectivament, en una cursa forsa dura, i 3a i 4a en la general del campionat.La Marta, ha fet una bona cursa, i tot i no guanyat, ha acabat 2a, ha quedat campiona provincial, i també ha quedat 2a classificada en la general final. En Nil, encara en les categories de promoció, tot i correr lesionat, ha pogut ser 7è.


Pel que fa la volta llarga, a part d'en Joan, hi ha hagut 3 corredors més que han pres part en la sortida: En Robert, i en Pau, en la categoria Cadet, han fet una bona cursa, i han acabat 9è i 17è. I la sorpresa del dia ha estat l'excel·lent 3a posició d'en Sergi, en la categoria sug.23, que després de dedicar una temporada al cicloturisme l'ha volgut cloure a la cursa de casa, amb aquesta 3a posició i també el campionat provincial gironí.