Segurament coneixareu perfectament aquest dos ciclistes. Són dos dels molts que diumenge es disputaran la victòria, juntament amb l'Oriol, una victòria que els portaria matematicament a aconseguir el Trofeu Caixa Girona de BTT 2009, i també el campionat provincial. Des del Baix-Ter, animem als dos ciclistes dels clubs de la població a aconseguir-ho, però sobretot els animem a que mantinguin aquesta amistat que els uneix, perquè en el ciclisme de base el més important no són, ni molt menys, les victòries sinò la formació com a ciclistes, però sobretot com a persones.
Per altre banda, demà serà un dia molt especial per a tots aquells aficionats catalans i sobretot gironins al ciclisme, ja que l'etapa del Tour pasarrà 100% per terres catalanes, amb inici a Girona i final a Barcelona.
Aquesta etapa, però també serà especial pel club ciclista Baix Ter- Jodofi, ja que hi serà present, en la promoció de Cadets i Juniors que fa la Federació Francesa de Ciclisme en totes les etapes del tour. En Joan, altre vegada, serà el nostre representant, però tindrà tot un equip al darrera, sense el qual, res de tot això hagués estat possible.
Recomanar per últim, que tots aquells que pogueu gaudiu d'aquesta etapa com mai, perquè qui sap quan tornarem a veure el Tour de tan aprop.