Tornem a l'activitat


Aquest cap de setmana el Club Ciclista Baix Ter-Supermercats Jodofi torna a la feina amb diferents activitats.
El divendres 21 a les 20h30 es farà una marxa nocturna per tots els socis que hi vulguin participar, amb un recorregut apte per a tothom amb una petita variant pels que no s'atreveixin a fer una trialera enmig de la foscor.
El dissabte, si algú s'anima, pot participar a les 4h de resistència que es fan a Sta Coloma de Farners, amb equips de fins a 4 persones. Des del club, en principi, no hi ha previst formar cap equip degut als compromisos dels corredors.
El diumenge si que hi ha una prova en la qual hi haurà representació del Club Ciclista Baix Ter-Supermercats Jodofi, l'escalada al castell de Blanes(carretera), on en Joan i prendrà part, i intenterà obtenir un podi o victòria que el consolidi com un gran escalador.
Pels que no s’atreveixin amb l’escalada a Blanes, o vulguin gaudir d’una jornada més lúdica, poden anar a la marxa del Pollastre (BTT)
Aixi doncs des del club esperem que algú s’animi a participar en aquestes proves, i us esperem a tots i totes el divendres a les 20.30 a Bicicletes m.Teixidor.