I RoadBook Conrad Lloveras


Sembla mentida com passa el temps, i es que ja fa gairebé un any que l'amic Conrad ens va deixar. És per això, que en dates pròximes a l'aniversari els amics del Club Ciclista Montgrí han pensat en retre-li homenatge de la millor manera possible, fent un Road Book per les pistes i camins que ell tan bé coneixia.
Un RoadBook és una prova diferent, on la competitivitat s'acostuma a perdre a canvi de bon rollo, quelcom que va molt amb l'estil d'en Conrad. És per això que des del Baix Ter creiem que no hi ha homenatge millor per part dels amics del C.C. Montgrí que organitzar l'esmentada prova. Tanmateix el nostre millor homenatge a la persona d'en Conrad serà assistir a la prova fent d'aquesta entre tots, un gran èxit.
La prova constarà de 2 circuits. Un de 35 km i un bon traçat per als més exigents, i un altre de 15 km per a tots aquells que vulguin gaudir d'un bon dia de BTT sense tenir una gran preparació física.
Els equips podran ser d'entre 1 i 4 participants, siguent un requisit indispensable el que almenys hi hagi un major d'edat entre els membres del grup.
Les inscripcions seràn el mateix dia 27 de setembre entre les 7:30 i les 8:30 al pavelló poliesportiu de Torroella de Montgrí, mateix lloc on a les 9:00 es donarà la sortida del primer equip.


Sens subte, tot el nostre suport amb aquesta iniciativa!

Recordeu de marcar en vermell al vostre calendari el diumenge 27 de setembre!!

Per a més informació i/o dubtes, no dubteu de passar-vos pel bloc del C.C. Montgrí.