Road Book Memorial Conrad Lloveras

Aquest matí una gran representació del Club Ciclista Baix Ter-Supermercats Jodofi ha participat en el I Road book Memorial Conrad LLoveras, que ha tingut lloc a Torroella de Montgrí.
Des del Club s'han fet tres equips, tot i que hi havia representants del club en altres equips.
Els equips del Baix ter- Jodofi, eren: l'equip de Cadets (Robert M, Stefan Crusis i Marc Calabria), l'equip de "Veterans" ( Lluis Hugues, i Quim Parals), i l'equip que havia de lluitar per la victòria ( Joan Aguilera i Sergi Güell)L'equip d'en Joan i en Sergi, després d'una sortida molt forta, amb alguna petita errada de navegació, han avançat un munt de posicions, fins que al km.7 aprox. la cadena de la GF Mariln 2000 edition ha dit prou, s'ha trencat. Al no anar preparts per cap situació adversa, hem hagut d'esperar que algú ens deixes un trencacadenes. Un cop reparada l'avaria, i quan ja haviem començat a recuperar alguna posició, en Sergi ha tornat a tenir una averia, aquest cop una punxada, i hem hagut d'esperar un bon rato, fins que en Marc Barbosa ens ha deixat una càmara. Un cop reparada l'avaria, i quan ja ens havia passat absoultament tothom de la volta llarga, hem començat a remuntar posicions, amb un gran ritme i amb una excel·lent navegació.
Arribada la pujada dels Americans l'últim imprevist, també d'en Sergi, una altre punxada. després d'estar una bona estona esperant que algú ens deixes un adaptador de vàlvula, en Xavier de Sant Jordi ens l'ha deixat, i hem utilitzat el líquid d'en Marc per reparar la punxada, pero el forat era massa gran, i hem hagut d'esperar l'arribara d'en Lluis i en Quim que sortosament portaven una camara.
Finalment hem fet els últims km. de transició, amb tot perdut, per arribar a meta, en una sexta posició, que possiblement hagues estat una primera, sense totes aquestes avaries.
La cursa dels veterans ha estat molt plàcida, ja que amb un bon ritme i bona navegació, han acabat en 8a posició, just dos darrera d'en Joan i en Sergi.

Els Cadets, en canvi han tingut una cursa molt entretinguda, ja que inexplicablement han agafat experiència per a proximes edicions