Entre vaques, bolets i torrents drets

Hola companys!

Veig que per aquí baix no perdeu el temps!

Tot i que d'aquí poc us faré alguna visita, ja feia dies que tenia ganes d'explicar-vos com em va per aquí dalt, i després de llegir el missatge de la victòria d'en Joan m'han vingut ganes de felicitar-lo. Després del sacrifici de tot l'any, per fi s'ha fet justícia!Per part meva, la veritat és que no em puc queixar, feia temps que no pedalava tant! suposo que és la novetat... el que passa és que per aquí, la novetat no s'acaba mai! sempre veus muntanyes per explorar, i cada dia que surto faig nous descobriments.
Us proposo que vosaltres també feu l'exercici de descobrir... què hi veieu a la següent foto?Jo també vaig quedar meravellat... aquesta pedra té alguna cosa especial... em va semblar una pedra interessant i per això la vaig fotografiar.

Ja veieu! quina vida tant dura... quan vas amb bici trobes bolets i quan vas a buscar bolets només veus gent amb bici... serà que encara no estic del tot integrat... je, je.

Records des del Berguedà!