Per fi la Victòria

Després d'una bona, però difícil temporada, en Joan ha aconseguit avui la seva primera victòria en la Copa Catalana Internacional de BTT. Anteriorment ja havia aconseguit tres 2ns llocs, però el primer se li resistia, i avui, en un circuit molt poc propici per les seves característiques, ha demostrat que a dia d'avui, és el cadet que està més fort.

Al llarg de la temporada en Joan, ha aconseguit molts éxits, com és el campionat provincial, la segona plaça a la CCI, i la 2a plaça al Caixa Girona, que hagués estat una primera si no fos per la punxada de Fornells, o la caiguda de Vidreres, però a banda d'aquests imprevistos ha demostrat que té grans espectatives de futur, cosa que seguirà demostrant a partir del dia 8 de Novembre amb l'inici de la temporada de ciclocross a St. Joan despí.
Per altre banda aquest matí també hi ha hagut Copa Gironina a Cornellà de Terri, on s'hi disputava per primer cop una prova d'aquestes característiques, i on hi ha hagut una àmplia presència del Club ciclista Baix Ter-Supermercats Jodofi.
A banda dels habituals del club en aquestes competicions, hi han participat dos clàssics del club com són en Carles Ventura i en Lluís Hugues, de forma totalment lúdica.
En la part més competitiva, cal remarcar altre vegada l'excel·lent actuació de l'Adrià que ha obtingut una altre victòria, i també la Nàstia que ha obtingut una meritòria 3a posició.
Altres corredors del club com la Judit, en Marc, en Pau o en Nil s'han quedat fora del podi, igual que l'Stephan que ha tingut un bon debut en la competició.