Volta a les Gavarres

Aquest matí s'ha disputat la primera edició de la Marxa Cicloturista Volta a les Gavarres, amb una afluència baixa de públic, però amb un recorregut excel·lent, que passava pels ports més importants de les Gavarres com Sant Grau ( 2 vegades), Romanyà, la Ganga i Santa Pallaia, amb un total de 145km.
En Sergi hi ha participat, però la baixa afluència de corredors, i el baix moment de forma, han fet que a la pujada a Sant Grau hem despenges del grup capdavantaer d'unes 10 unitats, i m'agafer la ruta amb més tranquil·litat.
Hem format un grup de 3 corredors, que ham fet la major part de la marxa junts, a un ritme una mica inferior al meu, però segurament el grup capdavanter anava a un ritme que no m'hagués permès fer els 150km.
Durant la segona ascenció a Sant Grau, he imposat el meu ritme, i ningú m'ha pogut seguir, així que he arribat a meta sol, amb un temps de 4h,52min, amb una mitjana de 29.75km/h.