Copa Catalana Ciclocross - Lleida

VICTÒRIA!!

Avui s'ha disputat a les terres del Segre la segona prova de la Copa Catalana de Ciclocross i la familia Aguilera s'hi ha desplaçat amb la furgoneta cedida per Supermercats Jodofi per tal de seguir lluitant pels llocs capdavanters en categoria Junior, i sense cap dubte s'ha aconseguit!!
La cursa ha transcorregut en circuit ben variat i apte per a la practica del ciclocross i que amb el bon temps que ha fet, ha garantitzat un bon espectacle.
Ja de bon principi en Joan ha sortit en llocs capdavanters, juntament amb Alex Raya del C.C. Sant Boi. Entre ells s'han fet amb el domini de la cursa i la cusa ha esdevingut cosa de dos. En una cursa molt intel·ligent d'en Joan, quan ha vist que el seu rival directe començava a fallar, ha aprofitat i ha atacat aconseguint el liderat de la prova en solitari, que ja ha sigut seu fins al final, entrant en segona posició Alex Raya. En tercera posició ha entrat el ciclista del Morenito-Bigordà Gerard Alvarez. Al finalitzar la cursa fins hi tot va ser entrevistat per la televisió de Lleida!!
Així doncs, en la segona prova del campionat, en Joan ja ha aconseguit el liderat provisional amb la suma d'una segona posició a Sant Joan i de la victòria aconseguida a Lleida.