Copa Catalana Ciclocross - Sant Joan Despí

Avui ens hem desplaçat fins a Sant Joan Despí per a disputar la primera prova de la Copa Catalana de Ciclocross. El que semblava un matí assoleiat ha acabat en una matinal molt i molt freda degut al fortissim vent i els núvols intermitents que feien que el sol tan sols ens visités ocasionalment.
Val a dir que gràcies a l'acord tancat la darrera setmana, en Joan i acompanyants realitzaran tota la temporada de la Copa Catalana amb una fantastica furgoneta cedida molt amablement pel nostre principal patrocinador Supermercats Jodofi, per tal de garantir uns còmodes desplaçaments a tots i cadascún dels circuits del calendari nacional.
El circuit pintava força planer, quelcom que resultava enganyós donat que constants desnivells per pujar i baixar dels diferents camps on es disputava la prova la feien intensa i exigent.
Aquesta era la primera prova d'en Joan com a Junior, i sembla ser que la temporada es presenta molt bé. Amb una bona sortida s'ha situat dins del grup capdavanter, del que ja no n'ha sortit fins a finalitzar la prova.
Després d'un gran moviment entre els 5 integrants capdavanters la cursa s'ha començat a definir i s'ha situat capdavanter el corredor del CJAM Cristian Astals, que finalment ha guanyat la prova. Darrera la lluita pel segón i tercer lloc s'ha mantingut viva fins a la darrera volta entre el corredor del Morenito-Bigordà Gerard Alvarez i el nostre Joan Aguilera. Un petit contratemps amb la cadena del nostre corredor a mitja cursa l'ha fet retrocedir fins a la 5ª plaça de la categoría. Just aquí ha sigut on la ràbia de la situació l'ha fet apretar i aplicar tota la tècnica de la que sols els grans campions disposen, fins a disputar-se amb Alvarez la segona posició final. En la darrera volta una punxada del corredor del Morenito-Bigordà ha fet possible que en Joan finalitzés en una fantastica segona posició a poc més de 40 segons del primer classificat. De ben segur que si no fos pel contratemps amb la cadena, aquesta segona posició hauria pogut ser clarament una primera plaça ben merescuda.
Així doncs, la primera cursa de la Copa Catalana s'ha saldat amb una brillant segona plaça i amb unes sensacions boníssimes que, de ben segur aniran a més al llarg de la temporada. Ara ja amb les vistes posades a la propera prova del campionat, que es disputarà a Lleida, on en Joan i tot el C.C. Baix Ter - Supermercats Jodofi esperen una altra gran cursa del corredor torroellenc.
Sens dubte es presenta una bona temporada de ciclocross, que de seguir així, te molt bona pinta i moltissima projecció! Molts ànims i moltissimes felicitats Joan!!