COPA GIRONINA A MONT-RAS

Hola xais i xaies, ja torno a ser aquí, sóc en Quim Parals!

Aquest passat diumenge vaig anar a la Copa Gironina de Mont-ras. Aquesta vegada no m'acompanyava n'hi en Miquel n'hi m'esperarien la Maria amb en Martí...
La cursa va estar bé, per les Gavarres: pujar, pujar, pujar i baixar..jeje. L'avituallament la típica "runa" (aigua i taronja), però la diferencia d'altres marxes, curses és que aquesta vegada em vaig mig perdre, desorientar, digueu-l'hi com vulgueu...Jo anava fent, tot molt bé, fins que quant portava uns 30 km. em vaig adonar que per on passava ja hi havia passat moments abans, crec que va ser en un trencant que tenia d'anar a la dreta i jo vaig anar a l'esquerra, però com que seguia trobant cintes feia que no entengues res... al final vaig aconseguir arribar havent fet 36 km. A l'arribada va ser bonic de veure, ja que només hi quedaven els de la organització apunt de dinar i el meu entrepà de botifarra.
A mi el fet d'arribar últim no em fa res... ja que em serveix ara per recordar el que un dia aquell va dir que: "si no fos per els dolents, els bons no serien res..jejeje".

Vinga xais fins la pròxima!!