Presentació del projecte de l'Edifici Espai Ter


Ahir dimecres 25 de novembre de 2009, el C.C. Baix Ter va ser convidat a la presentació del projecte definitiu de l'Edifici Espai Ter, la nova sala polivalent de la vila. Aquesta presentació era la posada de llarg d'un projecte que porta més de dos anys de feina en que l'ajuntament ha volgunt escoltar a totes les entitats de la vila, incloses les entitats esportives.
Durant la presentació, va quedar clar que dur a terme unes instal·lacions municipals que fossin del gust de tothom era quelcom impossible, donat que les diferentes entitats del municipi tenen per suposat diferentes necessitats, sobretot pel fet de que ajuntar en un sol espai instal·lacions aptes per a l'esport i la cultura resulta molt i molt dificil. Per tant, tenint en compte que les mancançes del poble recauen sobretot en l'ambit cultural, es va decidir encaminar el projecte cap a un espai que pogués ser apte per a actes i activitats de caire cultural i que alhora, gaudís d'una polivalència apte per a fer-ne també un us social i popular.
Els parlaments de l'alcalde Josep Maria Rufí i la regidora d'urbanisme Caterina Matas, juntament amb un dels arquitectes del projecte, Sebastià Figuerola, varen explicar ampliament el projecte, amb les seves característiques i els seus possibles úsos, entre els que s'hi podran encabir actes tab diversos com actuacions teatrals, concerts de festa major o la Fira de Sant Andreu entre d'altres. Varen deixar clar també que, l'oferta esportiva segueix vigent tot i que es pretèn conservar tota l'oferta en un espai prou compacte com per poder gaudir de totes les instal·lacions sense problemes ni dispersions, i per tant, aquest era un dels motius per no incloure usos esportius dins l'equipament presentat.
Tot i que finalment el darrer equipament municipal no tindrà res a veure amb l'esport, des del C.C. Baix Ter - Supermercats Jodofi ens alegrem de que la nostra vila creixi i progressi amb equipaments a l'alçada del que és la vila actualment.
És per això que us convidem a tots i totes a que durant tota la Fira de Sant Andreu passeu per l'espai que l'ajuntament ha facilitat per tal d'acostar a tothom tota la informació sobre aquestes noves instal·lacions, que de ben segur us sorprendran.