24 hores ciclistes de montjuïc


La 2a edició de les 24 hores ciclistes a Montjuïc ja té data. 12 i 13 de Juny de 2010.


Després de la 1a edició, on un representat del club hi va participar, en Sergi, en la categoria individual, esperem que aquest any també hi hagi representació del club, en qualsevol de les categories.
Les dates escollides per aquesta segona edició son força complicades, ja que en aquesta época és quan es disputen les últimes curses del Trofeu Caixa Girona, Els campionats de Catalunya,.. a més coïncideix amb els examens de final de curs.
El mateix diumenge hi ha una Copa Catalana de BTT, i la setmana següent la Quebrantahuesos, cosa que fara que el Juny sigui un mes encara més atapaït de curses del que és habitual.
El preu també segueix essent un gran impediment per participar en aquesta prova, ja que pot costar fins a 200€. L'any passat ven haver d'aplicar un descompte del 50% uns dies abans de la prova, degut a la baixa inscripció, i és que molts ciclistes no es poden permetre pagar aquests preus de luxe.
Tot i aquests impediments, però, en Sergi recomana la participació en aquesta prova, sobretot en categoria indivicual, ja que un apren a lluitar contra sí mateix i s'oblida dels rivals.