3r podi consecutiu en ciclocross

Aquest matí s'ha disputat a Raïmat la 3a prova puntuable per la copa catalana de ciclocross 2009/2010, i com a les dues curses anteriors, en Joan hi ha participat i fent un molt bon paper.
La cursa s'ha disputat en un circuit curt i un pèl aburrit i senzill, i la fred ha estat protagonista durant tot el matí.
El nostre corredor, en Joan, ha finalitzat 2n en categoia Júnior, remuntant moltes posicions després de fer una mala sortida. El primer ha estat Gerard Àlvarez, que a més a més se situa 2n a la general, això si, encara darrera d'en Joan, que lidera la classificació amb 6 punts de marge.
Tothom coincideix en què el campionat es decidirà a Santa Coloma de Farners, ja que és el campionat de Catalunya i la puntuació serà major a les altres curses.
La cursa d'avui també ha estat marcada pel SC Ilerdense, ja que han aprofitat la celebració de la cursa, per disputar un duatló, la qual cosa ha provocat que el circuit, en alguns trams, no fos exclusiu pels ciclistes.
En finalitzar la prova, els corredors que havien obtingut el podi o posicions delanteras s'han quedat sense la recompensa econòmica, per un desacord entre el club i la FCC. Esperem que a la següent cita diumenge que ve a Bellpuig se solucionin aquests problemes.