Campió de Catalunya de Ciclocross 2009/2010

Aquest matí s'ha disputat la penúltima prova de la Copa Catalana de Ciclocross, l'única a les terres de Girona, a la capital de la Selva, Santa Coloma de Farners.
En Joan, com és habitual, ha participat en la cursa, i com ja ha succeït en la majoria de les últimes curses l'ha dominat de principi a fi.
A les 10.45, es donava la sortida, per Júniors, Veterans, fèmines i Cadets, hi ha estat en Joan, qui després d'una mala sortida s'ha posat a tirar del grup per intentar trencar-lo, però tot i semblar que ho aconseguia a la zona tècnica, a les llargues rectes era atrapat per la resta dels corredors. A partir de la segona volta ha començat a perdre rivals, com en Gerard Àlvarez, que després d'una sortida fulminant s'ha quedat sense forces, i a finals d'aquesta volta en Cristian Astals s'ha colocat líder de la carrera, però al no estar disposat a tirar, ràpidament ha tornat a estar passat per en Joan que no volia ser atrapat pels rivals que ja estaven despenjats. A la zona tècnica de la 3a volta en Joan ha fet l'atac definitiu, i a partir d'aquí ha augmentat la distància progressivament curva a curva fins a la mateixa línia de meta.
Així doncs en Joan ha aconseguit una importantíssima victòria, ja que a més de guanyar el campionat de Catalunya de Ciclocross ha aconseguit de manera matemàtica la Copa Catalana de ciclocross, ja que fins al moment porta acomulats dos 2ns llocs i 3 victòries. A més a més ja ha estat oficialment cridat per anar als Campionts d'Espanya d'aquesta modalitat que se celebraren a Cantàbria del 8 al 10 de Gener.
En Joan ha acabat l'any de manera brillant, i ha començant el seu palmarès com a Júnior d'una manera quasi perfecte.
Per altre banda en la Categoria Senir, David Lozano(sub.23), ha aconseguit una victòria insultant davant el seu company d'equip Ismael Ventura (Elit), els dos campions de Catalunya.