La Marató de TV3


Un any més per aquestes dates, la Marató de TV3 ens convida a col·laborar i participar. Aquest any però, serà un pèl diferent. La gent del Gimnàs Montgrí han elaborat un projecte participatiu basat en l'objectiu de La Marató d'enguany. Aquest any la Marató té com a objectiu recaptar fons per a l'investigació de les "malalties minoritàries o extranyes" i des del primer moment, el C.C. Baix Ter - Supermercats Jodofi s'ha mostrat disposat a participar i col·laborar per tal de que els actes siguin un èxit.
Així doncs, l'acte que ens ocupa serà una bicicletada popular, organitzada conjuntament amb els 3 clubs ciclistes del municipi. La col·laboració dels assistents agafarà forma amb una inscripció solidària per valor de 2€ per persona, i que aniran íntegrament destinats a La Marató. L'hora i el punt de trobada seràn les 9:30 a la Carpa Firal (Aparcament Pl. Lledoner).
Sobre el recorregut, és previst de fer una ruta prou assequible per a tothom amb el fi de que el màxim de gent possible hi pugui participar i que molt possiblement ens apropi a La Gola.
Un cop acabada la bicicletada, els participants seran obsequiats amb aigua i fruita.

Per la solidaritat i per La Marató, us esperem a tots!!!