"Suma i Sigue"

Ahir es va disputar a Bellpuig (Lleida) la 4rta prova puntuable per la copa catalana de Ciclocross del 2009/2010, i malgrat les gèlides temperatures que es van viure al llarg del matí, es va veure, en categoria Júnior, el que és indiscutiblement la cursa més emocionant del que portem de temporada.
En els primers compassos de la carrera ja es va format un grup de 4, que seria el que es disputaria la cursa en una última emocionant volta.
Durant la major part de la prova en Joan (Jodofi-Supermercats) va encapçalar el grup, i al iniciar l’última volta va ser quan ell i en Gerard es van quedar sols al capdavant de la cursa després d’un seguit d’atacs.
Va ser aprofitant un error d’en Gerard quan en Joan va aprofitar hàbilment per fer l’atac definitiu i arribar primer a meta amb 6 segons d’avantatge.
El 3r i 4rt classificat van entrar a només 13 i 14 segons respectivament, la qual cosa mostra el nivell que hi haurà la setmana que ve a Sta. Coloma de Farners, on es disputa el campionat de Catalunya.
Així doncs victòria d'en Joan que continua líder amb 11 punts de marge. De les últimes sis proves disputades, totes copa Catalana, tant de BTT com de Ciclocross, en Joan ha obtingut 3 victòries, i 3 segones places.