Una de carretera!


Avui ha sigut un dia per recordar! La sortida d'avui la tenien planejada en Sergi i l'Àngel i era previst que ens ajuntèssim un grupet per sortir a rodar amb l'objectiu d'anar sumant experiencia dalt de les rodes fines. De bon matí ja ens hem ajuntat al nostre lloc de trobada habitual, Bicis M. Teixidor. Una colla ben maca formada per 9 corredors del club, on curiosament, la majoria eren noies!! I es que actualment, al Baix Ter el tema de la igualtat de gènere la portem totalment al dia!! No oblidem que apart dels corredors, l'Àngel ha fet de cotxe de suport i alhora de fotògraf durant tot el recorregut, per si les mosques...
Amb en Sergi al capdavant, una ruta prou planera ens ha ajudat a agafar un bon ritme, gairebé sempre per carreteres secundàries per tal d'evitar riscos innecessàris anant amb la canalla. Des de Torroella hem anat tirant per Gualta, Llabià, Fonolleres, Parlavà, Foixà, Sant Llorenç de les Arenes, Flaçà, Sant Joan de Mollet, Bordils, Sant Martí Vell, Madremanya, Monells, Corçà, Parlavà, Fonolleres, Llabià i Gualta per tornar finalment a Torroella. Cert que la ruta no era la més complicada possible, però tinguent en compte que portavem corredors de 8, 12, 14 anys... Un mèrit també el que ha fet la Noemí! Que sembla que el cuquet de la bici l'ha agafat fort i avui s'ha estrenat dalt d'una bici de carretera i ha aguantat com una campiona.
Sens dubte una gran experiencia que segurament no trigarem a repetir tots plegats, i de ben segur que encara serém més!!
Ah, i per rematar el dia, un dinar fantàstic a la barraca de la familia Calàbria, que ens han obert les portes de casa seu per gaudir d'un dinar brillant i una tarda en un magnific ambient. La canalla han jugat i jugat, sembla que no s'han cansat prou amb la bici... Els grans ens hem dedicat a les batalletes, que a la vora del foc, han resultat ser la millor manera de passar la tarda. És per això que el Baix Ter més que un club, és una gran família!!