Unes Vacances profitoses!!!!

Com alguns sabreu, el nostre company Àngel està passant aquestes vacances nadalenques en terres andaluses, i sembla ser que estan resultant del tot profitoses!! Gràcies al saber fer de l'Àngel, que en el seu moment ja ens va ajudar amb alguns dels nostres actuals patrocinadors, ha aconseguit un nou acord de patrocini de cares a la temporada vinent, i aquest és realment sucós!! Aprofitant un contacte de la seva dona, concretament un familiar que ocupa un càrrec de responsabilitat a la caixa Unicaja, s'ha acordat un patrocini economic que de ben segur servirà donar un fort impuls al nostre club! La gent d'Unicaja, atrets pel bon panorama que els ha pintant l'Àngel s'han decidit a donar el pas definitiu d'un assumpte que portavem mesos perseguint i treballant. Val a dir que la brillant trajectòria d'en Joan Aguilera els ha ajudat a l'hora de decidir-se, deixant clara l'aposta d'aquesta entitat bancària pels joves talents esportius, com també ho són tots els nens i nenes que formen el nostre equip de promoció.
Tot i això, no es tracta d'una obra benèfica, ni molt menys. La caixa andalusa te la intenció de començar a implantar-se a Catalunya, i conjuntament amb la propera obertura de noves oficines a les nostres contrades, han cregut oportú començar a resultar familiars a la societat, i quina millor manera de fer-ho que col·laborant amb un club ciclista que aposta pels joves i pel futur, tal i com ho fan ells amb les seves ofertes per a els clients més joves, tractant de fidelitzar-los ja de bén petits.
Encara s'han d'acabar de pulir alguns detalls, com la quantitat exacta que suposarà el patrocini, tot i que ja avançem que no serà pas quitxalla... També cal veure com podem incloure aquest patrocinador a les equipacions, per tal de poder mantenir les actuals, així com els tractes ja existents amb la resta de patrocinadors. Adjuntem amb l'escrit un petit esborrall del que podrien ser les noves equipacións, així com també un enllaç directe al seu lloc web, perque pogueu anar visitant-los i començar a coneixre'ls. Com podreu observar, ja han inclós el Català al seu lloc web, i en breu ens inclouran també a nosaltres a la secció Unicaja en l'esport.
Així doncs, a la gent del Baix Ter, aquest any si que ens ha tocat la grossa de nadal!!!!!