Bon inici de pre-temporadaAquest matí s'ha iniciat la pre-temporada ciclista 2010, i a les comarques gironines ho ha fet amb dues curses, una social de carretera i una de btt.
A la cursa de carretera, que s'ha disputat a l'Estartit, hi ha participat en Sergi, que ha aconseguit una bona 2a posició en categoria sub-23, i 18è de la general.
La cursa ha passat per poblacions com Les Olives, Vilopriu, Camallera, Sant Jordi, ... essent així un constant puja i baixa, que era molt trencador. Durant tota la cursa en Sergi s'ha mantingut en les primeres places, i ha sigut a Serra de Daró quan un error ha fet que tot el grup s'equivoques, menys en Sergi, que en veure que es quedava sol ha anat a atrapar el grup, i un altre corredor que ha estat el vencedor final.
Malgrat aquest imprevist, i després d'uns quilòmetres de pausa esperant a tots els corredors que s'havien equivocat, s'ha reiniciat la cursa que ha finalitzat amb un esprint en plena baixada.
Agraïr també a tothom que m'ha vingut a veure, i m'han animat; Joan, Miquel, Carles, Stephan, David, Robert, Enric, etc..


Per altre banda, a la cursa de BTT, disputada a Maçanet de la Selva, en un circuit molt revirat i divertit, hi han assistit l'Adrià i la Judit, Que han acabat 3r i 2a respectivament.
La Judit ha fet una bona cursa, i ha entrat 6ena de la general i 2a fèmina.
L'Adrià, s'ha vist perjudicat, ja que la classificació l'han fet per grups de categories de 2 anys, i ell tot i arribar 1r de la seva edat, ha estat 3r a la classificació.