Buscant ruta

El tercer equipàs del Club Ciclista Baix Ter - Supermercats Jodofi ha optat per recórrer les Gavarres buscant una ruta per la Transgavarres Baix Ter.

Ha estat un "matí 10", tenint en compte que havíem de controlar un munt de qüestions de caràcter tècnic i logístic per aconseguir el nostre objectiu: trepitjar corriols per crear la primera etapa de la sortida del 6 i 7 de març.

Part de la feina ja estava feta per ordinador, però ara calia comprovar que la cosa fos versemblant.

I evidentment, després d'unes "gangues" en cotxe per escalfar motors i calcular la tornada, hem aconseguit sortir tots de la piscina de la Bisbal a les 8:45 h.

En Robert Mestres ha pogut afirmar que la rasca a aquella hora era considerable, però ens ha tranquil·litzat veure que venia previngut amb el seu anorac d'anar a fer pics.

En Miquel venia motivat, però no se les tenia totes.

En Lluís venia motivat i, com sempre, se les tenia totes.

En Quim i jo estàvem contents però nerviosos, perquè portàvem tota la setmana maquinant per la sortida.

Us explico tot això, per fer temps, je,je... encara no us podem explicar la ruta perquè com dirien al berguedà, tot just "hem parit" la meitat de la primera etapa, i ha sortit exigent però fantàstica.

A hores d'ara, ja podem concloure que el primer dia acabarem a Calonge. Ens ha fet la "gran nevada" a puig Cargol! i hem acabat força satisfets, però encara hem acabat més satisfets després de les respectives migdiades que ens hem fotut a casa nostra amb els nostres respectius sofàs.