DARRERA HORA!! BRONZE PER RELLEUS ALS ESTATALS!


Avui s'ha disputat a la localitat càntabre de Laredo la prova innaugural dels Campionats d'Espanya de Ciclo-Cross, en la modalitat de Team Relay (Cursa per relleus).
L'equip Català estava format per l'èlit Ismael Ventura, el cadet Daniel Serrano, el màster Arnau Rota, la fèmina Sandra Santanyes, el Sub23 David Lozano i el nostre Joan Aguilera com a júnior, i han aconseguit una meritòria 3ª plaça final.
Parlant clar, Catalunya tenia poques opcions d'optar al titol, donat que hi havia d'altres seleccions amb més tradició i experiencia en ciclocròss, i són aquestes les que finalment s'han disputat el titol, Asturies i Galicia. Tot i això, aquesta tercera posició te un gran mèrit donat que l'equip Català no ha comptat amb el seu millor home, J.A. Hermida, que ha preferit reservar-se per la cursa absoluta del diumenge.
Aquesta ha sigut la primera gran prova per a en Joan, que li ha servit de tastet per a la cursa del diumenge on disputarà la seva prova individual on te opcions sèries d'aconseguir un bon resultat, i arrodonir així el cap de setmana.
Tan bon punt disposem de més informació us la facilitarem!!

Fotografía cortesía de Cantabria Foto.