Domini aclaparador

Avui ha finalitzat la Copa Catalana de Ciclocross a Sant Julia de Vilatorta, i en Joan ha tornat a guanyar.
La participació en la prova d'avui d'en Joan ha estat únicament per completar el calendari, ja que des de la setmana passada que ja és campió de la general.
La cursa d'avui ha tingut poca història, el 2n, 3r i 4rt classificats de la general es jugaven avui les posicions finals, ja que estaven molt igualats de punts, cosa que ha afavorit a en Joan, que ha aconseguit una altre cómode victòria.
Així doncs, en Joan ha finalitzat el campionat amb una avantatge molt gran, de 40 punts, quan el primer en guanya 25 a cada cursa. Ha guanyat 4 de les 6 proves, entre elles el Campionat de Catalunya, i també ha obtingut 2 segones places. Tot això, doncs, li ha servit per anar seleccionat als campionats d'espanya que es disputen diumenge a Cantàbria, on a més disputarà el Team Relay amb grans corredors com David Lozano, Sandra Santanyes, J.A. Hermida(Per confirmar), i el Cadet Daniel Serrano.
Des del club li desitjem molta sort, i tot i saber les dificultats amb què es trobarà, ja que a Espanya el nivell de ciclocross és altíssim, estem segurs que farà un gran paper.
A la barra lateral teniu el vídeo del resum dels campionats de Catalunya de la setmana passada.