Entrenant per La Ganga!

Avui ens hem trobat un total de 10 corredors amb l'objectiu de seguir amb el rodatge, fer quilometres i anar sumant experiencia, sobretot els més petits. I es que avui, com ja sembla la tònica habitual, hem sumat un nou "fitxatge" per a les rodes primes. En Nil s'ha atrevit a fer el pas i fer amb nosaltres la seva primera sortida per carretera i podem dir que ha resultat un èxit! Val a dir que pel poc temps que fa que remena la bici de carretera se n'ha sortit prou bé, quedant-se a poc de fer el cim al coll de La Ganga. La resta de corredors, inclós l'Adrià, hem finalitzat l'ascenció, tot i que cadascú al seu ritme. Fins hi tot el grup capdavanter format per en Joan, en Sergi, en Lluís i l'Albert han encapçalat la grupeta que s'ha format al trobar camí del cim una colla de ciclistes de Calonge, demostrant el seu bon estat de forma.
Un cop a dalt, cap a casa sense perdre temps, que la pluja amenaçava! I com si estigués tot calculat, just al minut d'arrivar, ha començat el gota a gota que dalt de la bici hagués resultat prou incomode...
Sense cap mena de dubte, les nostres sortides de carretera estan resultant totalment exitoses, i us assegurem que tothom les està aprofitant per millorar dia a dia en tots els aspectes.