Seguim amb els entrenaments de carretera!

Un diumenge més hem fet una bona grupeta per sortir amb carretera, desafiant el darrer dia de gener amb una fred intensa que en cap moment ha desaparegut, en part per culpa del gèlid vent que ha bufat durant tota la jornada. Tot i això, la bona ruta prevista ha fet que els darrers quilometres aquest vent ens fos favorable.
De bon matí gairebé deu valents ens hem aventurat a fer quilometres tot i el dur entrenament d'ahir amb la BTT, i en part per això, les baixes han aparegut més aviat del previst i gràcies a l'incansable Àngel i la furgoneta els més petits han pogut fer caliu als qui teniem ganes de gresca. Val a dir que avui, com sembla ja habitual, teniem una nova incorporació i es que l'Stefan també vol fer el pas a la carretera i avui ens ha acompanyat gaudint dels quilometres i aprenent minut a minut la tècnica i la tàctica de la carretera. Però no ha sigut la única novetat! Avui també ens han acompanyat en Marc Calabria i en Jordi Mascarós, que també han aportat el seu gra de sorra per fer de la sortida d'avui un nou èxit. Destacar els nombrosos "pals" d'en Marc i en Joan, que gaudint tots dos d'un estat de forma envejable han accelerat el ritme de la marxa a cop de pedal, disputant esprints en planer sobrepassant els 60km/h!
Ja arrivant cap a casa, i amb el vent a favor, els petits han pujat novament a la bicicleta per acabar una sortida rodona que ha deixat a tots amb la boca oberta quan a l'alçada d'Ullà ha començat a caure aigua-neu.
Sense cap mena de dubte, les sortides amb bici de carretera estan agafant cada volta més rellevància entre els nostres corredors, creant adeptes i agafant forma setmana a setmana! Qui en dona més??