Un dia complet!

Avui com ja és habitual els dissabtes, hi ha hagut entrenaments de BTT dedicats sobretot a la canalla. Despres de dies d'absència hem recuperat a na Marta Aguilera que després del descans d'hivern ha retornat als entrenaments, i val a dir que amb moltes ganes. Tanmateix avui hem fet una celebració sobre rodes, i es que avui és l'aniversari d'en Pau Ponsetí, que ha volgut compartir amb nosaltres el seu 15è natalici. Des d'aquí, moltes felicitats novament! Val la pena destacar l'estat de forma de l'Stephan, que avui ha fet suar els turrons a en Sergi apretant a totes les pujades a cop de pedal.
Però no ha estat tot per avui! Com molts sabreu, i de ben segur també hi ereu, s'ha celebrat la primera jornada del Seminàri de Ciclisme organitzat per la Delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme. És de justicia reconeixre l'esforç realitzat per en Moradell i la seva gent per tal d'organitzar un acte d'aquestes caracteristiques i amb aquesta qualitat. Els ponents d'avui han exposat les seves explicacions d'una manera prou amena, correcta i alhora tan informativa com interessant. Des de la ponencia de Biomecànica que ha exposat Jaume Hernández a la interessant ponència de Ricard Huelamo, reconegut fisioterapeuta, que ha donat pistes a l'hora de reconeixre una lesió per poder així facilitar-ne la localització i el tractament. Interessant també la xerrada de Xavi Duran, caporal dels Mossos d'Esquadra de Girona que ha parlat sobre la importancia d'aplicar seny i sentit comú a l'hora de circular amb la bicicleta, així com incentivar la cultura de convivencia entre tots els usuaris de la via pública, i tot això amb un to obertament simpàtic i sincer.
Sens dubte un bon inici per un seminàri que promet!
De passada aprofitem per a recordar que demà diumenge durém a terme la sortida de carretera i que de ben segur serà un èxit, amb l'assistència confirmada de diversos corredors "veterans" com n'Albert Teixidor que de ben segur podran compartir experiencies i coneixements amb els més joves.