Cursa dels francesos?

Avui a L'Estartit s'havia de disputar, com cada any, una cursa organitzada per francesos, que estàn ralitzan un stage de pretemporada a les nostres terres.
En Joan i un servidor, en Sergi, hi haviem de participar, però, la cursa no s'ha pogut disputar, ja que els Mossos no havien estat avisats previament, i evidentment no han assistit a l'event.
La cursa s'ha arribat a inciar, però amb el trànsit obert els àrbits hen decidit parar la cursa desprès de la primera volta, ja que la perillositat s'ha fet evident en diverses ocasions.
El fet que no es ralitzes la cursa, ha provocat que es formèssin diversos grups d'entrenament ja que la gent no estava disposada a desaprofitar el matí, alguns han anat a Sant Pere de Rodes, i altres ens hem quedat a fer "Els murus", entre els quals hi havia, probablament el campió del Caixa girona 2010 (Marc Trayter, Ismael Ventura i David Lozano).
Les fortes pujades s'han fet dures per tothom, i al Cap de la barra només hem estat 3 els que hem arribat a dalt.
Les vistes de les quals hem gaudit, i les carreteres de les quals disposem per entrenar, han provocat els elogis dels ciclistes barcelonins cap a la nostra zona d'entrenament. Finalment un matí fent entrenament ple de broma i duresa.