Entrenant la tècnica!

Avui amb els més petits del club s'ha fet un entrenament suau, sobretot pensant en les curses que alguns volen disputar. Per això mateix, s'ha optat per practicar la tècnica, que és igualment important a l'hora de creixer com a ciclista. I per dur a tèrme aquest entrenament, hem tornat a comptar amb en Joan Aguilera, que tot i la seva joventut és ja un expert ciclista i sempre es mostra disposat a col·laborar amb els més petits per seguir formant nous corredors.
Tot i alguna caiguda a l'hora de dur a terme els trams escollits per practicar, tothom ha quedat satisfet d'una jornada diferenta que de ben segur repetirem amb la finalitat de seguir refermant el nostre compromís amb el ciclisme de base, tal i com ha fet el C.C. Baix Ter des dels seus inícis fa 20 anys.
Grata també ha resultat la presència d'en Marc Sanchez, un ex-corredor del club que va deixar la bici pels estúdis, i ara ja, apunt de finalitzar la segona carrera universitària, torna a pedalar amb nosaltres demostrant que hi ha coses que mai no s'obliden, ja sigui anar amb bicicleta, o l'ambient familiar que sempre hem tingut al club. Estem segurs que en breu el tindrem encara més sovint donant guerra a ritme de pedal. Bentornat amic Marc!
Aprofitem per recordar que demà es disputa la penúltima prova del Campionat de La Selva a la localitat de Bescanó, on alguns dels nostres corredors seguiran amb l'entrenament de cares al trofeu Caixa de Girona, que comença el proper diumenge 28 a Fontcoberta.