Temporada 2010 iniciadaFontcoberta ha debutat en el Trofeu Caixa Girona, ara anomenat Open Tàctic, i ho han fet inagurant l'edició del 2010.


Com cada any en la primera cursa es donava un obsequi, i aquest any era ben original, una molt bona individual foto de cada corredor.
En l'aspecte competitiu, la cursa s'ha realitzan en un recorregut ràpid i força sencill, però molt llarg, de gairebé 12km. Els petits s'ha trobat dos recorreguts, un de 1km i un de 2km.


A la primera sortida, poc puntual, a les 9.30 ha debutat en Mati, un petit gran corredor que tot just fa dos setmanes que està amb nosaltres, i ha disfrutat molt amb la cursa d'avui.

A les 9.45, La Marta l'Adrià i en Nil començaven la seva carrera, on han hagut de remuntar després de fer una mala sortida, amb exepció de la Marta, que ha sortit amb els primers.

La Nàstia i la Judit han fet una bona cursa on han acabat 3a i 4a respectivament.

Els Grans que sortien a les 10.45 han tingut com a actuació més destacada la d'en Joan, que ha sigut 2n júnior i també 2n de la general, recuperant-se així de l'actuació de fa 7 dies.

En Sergi en Sub.23, ha presenciat la cursa amb més nivell en categori sub.23 de la història del campionat ( 7 dels 10 primers ho eren, inlosos els 2 primers). Ell ha acabat satisfet de la cursa.

L'Albert s'ha tornat a sentir corredor, i ho ha fet en la categoria M-30, igual que en Lluís que no ha pogut acabar.

En Marc tampoc ha finalitzat degut a problemes amb les tanques de les rodes.

En categoria Cadets, en Pau de Vilafan, tot i acabar cansat, ha disfrutat molt amb la carrera, i en Pau de Gualta, ha patit un mareig en la segona volta.

Si voleu veure les classificacions de la cursa podeu obrir el següent enllaç: http://www.mxpro.com/BTT/2010/menu10.htm