Sembla que la carretera també agrada

Ahir es va tornar a fer una sortida amb bicicleta de carretera, on hi van participar 8 persones, des totes les edats i nivells, i per això va tornar a ser un èxit.
Tal i com es va anunciar la ruta va ser la mateixa que la setmana anterior, aquesta vegada amb un clima molt més agradable. La ruta sembla que agrada, ja que només hi ha 5km de carreteres amb afluència de cotxes, i el terreny es generalment plà, però amb algunes pujadetes que posen a prova les cames dels ciclistes.
Per altre banda, en Sergi va anar a córrer a Olot, on es va tornar a repetir la història de la setmana passada.
Crònica:
Aquest cop la ruta començava amb baixada, fins al km 30 que començava l'ascenció al port de les Serres, allà les cames no hem van permetre aguantar amb el grup capdavanter, i desprès de formar una grupeta de 4 per intentar atrapar-los, vam deixar-nos atrapar per un grup de 25 persones que venia per darrera, amb el qual vam seguir fins al km 65, on el grup va anar disminuïnt d'unitats degut al fort ritme que es va dur en l'ascenció a l'últim port del dia.
Finalment vam arribar a meta uns 15 corredors, ja que en vam trobar de despenjats del grup capdavanter. Jo vaig ser el penúltim d'aquests 15, ja que vaig haver d'evitar una caiguda d'un veterà, en el trencant de meta.