Social a la Bisbal

La Bisbal d'Empordà ha estat la seu de la 4a prova puntuable pel campionat social gironí d'hivern de carretera, on hi han participat en Sergi, ja habitual en el calendari d'enguany, i en Marc Calabria, que s'estrenava en la modalitat.
La cursa, ha estat lenta en els trams planers, i molt ràpida en l'ascenció a Madremanya.
Les ascencions a Rupià han estat a una velocitat alta, però no amb excés, amb accepció evidentment de l'última volta.
En Marc no ha pogut aguantar amb el grup capdavanter, i a la 2a volta d'un total de 3 s'ha quedat despenjat amb un grupet. Això sí, la cursa li ha servit per realitzar un gran entrenament.
En Sergi per la seva part, ha aguantat molt bé durant tota la cursa, fins que a 10km de meta, un encantat s'ha menjat un cotxe, que estava arraconat al voral de la carretera, hi ha caigut just davant d'en Sergi, que evidentment als 40km/h a què anaven en aquell moment no l'ha pogut esquivar.
A partir d'aquell moment ha perdut l'estela del gran pilot, i ha realitzat l'ascenció a rupià i l'últim tram de carrera tot sol, i tot i així ha ha atrapat algun corredor.
D'aquesta manera en Sergi ha perdut, degut a una inoportuna caiguda, totes les opcions de guanyar el campionat, ja que la setmana que vè, tal i com ja estava previst, no assistirà a la última cursa que es disputa a Cassà, i el mal resultat d'avui l'ha condemnat.