Avui dissabte el club s'ha dividit per tal de particpar als diferents actes programats per aquest cap de setmana.
Per una banda, els petits com cada dissabte han fet el seu habitual entrenament, suau i per muntanya, buscant una millora en el fons i en la tècnica. Tota la colla de "petits" han fet un entrenament per la zona de Pals, aganf com a punt de partida l'aparcament del nostre patrocinador Supermercats Jodofi, i fent rutes variades fins a coronar el Quermany, punt des d'on es pot divisar tota la costa Baix Empordanesa amb tota claredat.
Era un dia important, doncs la Judit celebrava el seu 12é aniversari, i ho ha volgut celebrar amb tota la família del Baix Ter. I li hem ofert un regal ben bo! Una ascensió al Quermany a un ritme trepidant, gràcies a en Carles i en Marc que fent grup capdavanter han obert camí a tots els petits.
Tanmateix, avui s'ha iniciat la TransGavares-Baix Ter!! Un total de 14 valents s'han aventurat des de Bicicletes M. Teixidor direcció Calonge, fent en la ruta d'avui una ruta suau, amb el Puig Cargol com a màxim repte a afrontar. Donem fe que els companys del C.C. Avià han quedat satisfets de la ruta, i esperant el que els esperarà demà! I us assegurem que tindran un gran recorregut, preparat en gran part per n'Albert Teixidor i les seves dots en l'us del GPS.
Demà els mateixos participants us explicaran l'experiencia i les vivències viscudes aquest cap de setmana, mentrestant, us deixem amb algunes imatges del cap de setmana.