CROSSBASA, El nostre nou patrocinador!

La gent del C.C. Baix Ter estem d'enhorabona, i es que novament podem informar de la incorporació al Club d'un nou patrocinador. Gràcies a les bones gestions fetes pel Club, s'ha arrivat a un acord de patrocini amb l'empresa CROSSBASA, amb seus a La Bisbal d'Empordà i Barcelona.
Crossbasa és una empresa dedicada a la venda de senyals de trànsit, senyalització de carreteres així com el seu manteniment. Compten amb personal amb gran experiencia en el sector i equips de treball joves i efectius que garanteixen treballs de màxima qualitat sempre dins dels plaços acordats.
Com a garantía del seu bon fer, serveixen de mostra alguns dels seus treballs realitzats en algunes de les víes més importants del nostre país, com a l'autopista AP7, la N-II o a l'Eixample de Barcelona. També la seva contractació per part de les administracions públiques mostren la seva professionalitat.
Gràcies a l'acord assolit amb Crossbasa, podem afrontar aquesta temporada 2010 encara amb més bones perspectives, que ja de per si, eren genials. Esperem que aquest sigui l'inici d'una bona relació amb llarga vida i grans resultats.
Des d'aquí donem la benvinguda a Crossbasa dins la família del C.C. Baix Ter!!