Curses!! Curses!!

Aquest cap de setmana es presenta ple de curses arreu del territori, i el C.C. Baix Ter - Supermercats Jodofi serà present en varies d'aquestes.
Per començar i per proximitat, la segona cursa del Trofeu Caixa de Girona/Open Tactic tindrà lloc a Fornells i els nostres hi seran sens falta! No hi ha Caixa Girona sense corredors del Baix Ter. Val a dir que la gent de l'Ambisist hauran treballat de valent per tenir el circuit en condicions per poder disputar la prova amb plenes garantíes tot i les nevades. Un 10 per a ells!
D'altra banda, també es disputarà la segona prova de l'Open Giant Barcelona a la localitat de La Molsosa, on els nostres corredors aniran a defensar el liderat en les seves respectives categories. De ben segur que aconseguiran grans resultats.
El plat fort del cap de setmana vindrà el diumenge a Huelva, on es disputa la segona prova de l'Open d'Espanya Superprestigio Massi i fins allà s'hi desplaça en Joan Aguilera que mirarà d'apretar als corredors capdavanters per fer-se un lloc entre els millors. De ben segur tindrà una dura competència tal com a les darreres proves disputades tant a Banyoles com a Corró on la presència de corredors extrangers ha fet pujar tant el ritme com el nivell de la cursa. Sense cap mena de dubte una gran experiència que cal aprofitar.