Matí de Festa a Banyoles.

Com cada any la festa BTTera de Banyoles ha iniciat la temporada d'aquesta modalitat a nivell català i estatal, i aquest any, malauradament, s'ha hagut de fer un un circuit poc atractiu pel públic i també pels ciclistes, degut principalment al fang causat per la nevada de dilluns.
El circuit, molt planer en el segon tram, no afavoria gens a les aspiracions dels corredors del club, que en aquesta ocasió eren quatre: En Pau, en Marc, en Joan i en Sergi, que estaven molt ben acompanyats per tot un seguit de socis del club, des del més jove, en Martí Parals, fins a en Miquel Teixidor, el més veterà.

Després de la cursa hem anat, la majoria dels presents, a dinar un bon arròs, i una bona fideuà.

Pel que fa el tema estrictament esportiu, la jornada ha estat dominada pel bicampió olímpic Julien Absalon, i els seus companys a l'equip Orbea Iñaki Lejarreta i Ruben Ruzafa.
En aquesta mateixa cursa hi ha participat en Sergi, que ha finalitzat 97è dels més de 200 inscrits.

En Joan, en Júniors, ha fet una gran sortida,i s'ha col·locat quart, però el ritme dels primers ha estat excessiu per a ell, i ha perdut un munt de posicions en una dolenta segona volta, que s'ha vist compensat amb unes 3a i 4a volta excel·lents, en les quals ha remuntat forces posicions. finalment 10è.

En Pau i en Marc s'estrenaven en la copa Catalana i l'Open d'Espanya, i han tingut una bona experiència.
En Marc no ha sortit gaire bè, però estava fent una gran remuntada quan ha tingut una inoportuda punxada, que ha vist malmeses les seves esperances a obtenir una bona classificació, tot i això ha acabat la carrera. En Pau per la seva banda ha sortit millor, i ha aguatat el ritme que s'ha imposat fins al final.