Resum cap de setmana

Tal i com ja sabeu el cap de setmana tenia tres grans cites pel club.
A Fornells, on es disputava la 2a prova puntuable pel Caixa Girona, és on hi havia més participants del club. L'Albert, en Lluís, en Sergi, en Marc, els Paus, en Nil i en Mati, van ser els afortunats de poder participar en aquesta clàssica prova del calendari gironí.
Abans de començar amb el resum, felicitar el CC.Fornells, ja que, com cada any, han realitzat la prova en circuit molt entretingut, però aquest any a més, han hagut de treballar-s'ho molt, ja que la caiguda d'abres de fa quinze dies va destrossar el circuit ja que es trobava en una zona plena d'arbres. Altres clubs d'haurien d'agafar exemple, o simplement realizar les proves que puguin ser al seu abast.
Doncs be, la cursa començava amb l'actuació den Mati, que a més de passar-s'ho genial, va realitzar una gran millora respecta la cursa de Fontcoberta. En Nil, que va córrer tot seguit, només va poder ser 11è de la seva categoria.
Aquesta vegada, el gruix de participants del club era a la sortida dels grans, i el primer de sortir era en Sergi, que va realizar una gran cursa, que no va poder arrodonir amb el podi que se'l va disputar a l'esprint, però va acabar 4rt i 12è de la general.
L'Albert, i en Marc sortien en la 2a sortida, en Marc va fer una gran actuació i va ser 4rt júnior, i l'Albert, en un circuit on es va divertir molt, va acabar 34é Master.
En Lluís i els Paus sortien a la 3a sortida, i tant en Pau de Vilafan com en lluís van acabar mo lt satisfets de la carrera. En Pau de Gualta va haver d'abandonar degut a una altre baixada de sucre.


A la Molosa es va disputar la 2a prova de l'Open Giant Barcelona, on hi van participar la Judit i l'Adrià, obtenint molt bons resultats. La prova es va disputar en un circuit molt dur.
L'Adrià va ser 2n a 10segons del primer classificat, i la Judit va guanyar amb molta autoritat, amb un marge superior als 5minuts, demostrant així que els darrers entrenaments han donat els seus fruits.


L'última prova del cap de setmana es va disputar a Huelva, on en Joan prenia part a la sortida de la 2a prova puntuable per l'Open d'Espanya.
En un circuit pràcticament de ciclocross, en Joan finalment va poder acabar en 9ena posició, això si, obtenint millors sensacions que curses anteriors.Val a dir però, que aquesta novena plaça l'alça fins a la 7ª posició de la general, així que poc a poc ja es va acostant als llocs capdavanters.