Tan aprop, tan lluny...

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Corró d'Amunt, la segona prova puntuable per la copa Catalana internacional de BTT, i ho ha fet, com ja és habitual, amb participació del club cislista Baix Ter-Supermercats Jodofi, amb en Joan Aguilera com a únic corredor.

Ahir dissabte es va disputar la primera Contrarrellotge individual del campionat. En Joan s'estrenava en aquesta modalitat, i va aconseguir una quarta plaça júnior, a 38 segons del primer classificat, que deixa molt marge de millora. De ben segur que el fet que no pogues entrenar aquesta prova de CRI com estava previst ha efectat les aspiracions del ciclista.

Pel que fa avui diumenge, s'ha disputat la Cursa de XC, en un circuit ple de revolts i corriols, en el qual en Joan també ha finalitzat en 4a posició, la qual té més mèrit que la de la Crono, ja que avui els corredors júniors han estat sorpresos pel sud-africà Luke-Roberts. Tot i això, en Joan ha quedat molt lluny de les posicions capdavanteres, i pertant encara s'ha de millorar molt per poder lluitar per la victòria en alguna cursa.
Les dues quartes posicions obtingudes al cap de setmana van molt bé per sumar punts pel campionat, però el fet que en la cursa d'avui el 3r classificat quedi a 2min de diferència, reflecteix que encara no s'ha arribat al punt òptim de forma que esperem arribar en breu.