Cap de setmana complert

Aquest cap de setmana ha estat ple d'activitats relacionades amb el club ciclista Baix Ter- Jodofi Supermercats.
El dissabte el matí, es va fer l'habitual entrenament, aquesta vegada dirigit per en Robert, i va ser a la tarda quan es van disputar les primeres curses del cap de setmana:
L'Adrià i la Judit, es van desplaçar fins a Torelló, on s'iniciava la copa catalunya de carretera infantil, però cap dels dos va tenir massa sort.
L'Adrià, va tenir problemes amb els desarrollos, i finalment va haver de correr amb un desarrollo més àgil del màxim permès, i això va provocar que no pogués aguantar el ritme dels primers.
La Judit, en canvi, estava realitzant una excel·lent cursa quan li va caure la cadena, i es va haver de parar a posar-la, perdent d'aquesta manera tota opció a atrapar el grup capdavanter.
En Joan, per altre banda, va participar en les 6h de Sant Gregori, obtenint la victòria absoluta, juntament amb un equip molt jove.

El diumenge és quan gran part dels corredors vam pendre part a la marxa BTT conca del Daró.
Aquest any, el recorregut era força dur, cosa que va provocar que els ciclistes poc habituats a realitzar més de 20km, patíssin bastant per acabar el recorregut, i aquells, ja més ben preparats, que no és van atrevïr a fer el gran degut a la duresa que presentava, van quedar amb ganes de més BTT.
El circuit gran permetia ser retallat en diferents punts, però molts ciclistes no ho sabien i per això van decantar-se pel curt, tot i que la idea de buscar llocs per retallar va ser excel·lent per part de l'organització, igual d'excel·lent ha estat la feina realitzada pel club ciclista Daró, i col·laboradors, durant els últims dos mesos, en la neteja del bosc per poder realitzar la marxa d'enguany. Per això cal felicitar-los, i ....ens veiem l'any vinent!