La BTT de l'Albert!

Ja fa un temps, en Carles va crear una secció en la qual tots el socis poden presentar la seves bicis. Doncs bé, seguint la proposta d'en Carles i continuant amb l'exemple d'en Toni Macho, avui m'he animat a presentar-vos la meva BTT. És l'Orbea Alma Carbon i de fet, és la meva millor BTT, perquè comparteix garatge amb tres Orbeas més.N'heu vist moltes d'aquestes i fins i tot ja n'heu vist l'evolució del 2010 que alguns privilegiats com la Montse, en Sergi o en Lluís Hugas ja fa un temps que treuen a passejar i a competir.

El mèrit que té la meva és que ja fa temps que corre... des del 2005! si no m'equivoco... però encara em continua agradant com el primer dia.
Junts, he suat, hem caigut, hem guanyat, hem perdut i hem participat, hem fet la travessa als Pirineus, els pedals de foc, la bi-6000, unes quantes curses... hem anat a la platja, m'ha acompanyat en els meus destins professionals... en definitiva... tenim una relació pràcticament matrimonial (amb el permís de la Conxi, clar...)

Fruit d'aquesta excel·lent relació l'he anat millorant, buscant peces una mica més selectes i espero amb el temps poder-la rebaixar encara més de pes.


Descripció tècnica:


Quadre: Orbea Alma.
Forquilla: Rock Shox SID Team.
Grup: Shimano Deore XTR
Frens: Shimano Deore XTR
Seient: Selle Italia SLR
Rodes: Mavic Cross Land Disc.
Pneumàtics: Maxxis High Roller 1.9 (Davant), Maxxis Larssen TT 1.9 (Darrere)
Pedals: Shimano PDM 959
Tija: Msc carboni.
Potencia: Ritchey carboni (en breu)
Manillar: Ritchey carboni (en breu)
Comptaquilòmetres: Cateye Mity 2 (insuperable en Roadbooks)
Banyes: KNKC (64 grs).

Si voleu fer les vostres presentacions, ja ho sabeu, a publicar!