Matí de biciAquest matí gran part del club s'ha desplaçat fins a Sant Jordi per disputar-hi la tradicional marxa en BTT.

A les 9 es donava la sortida per la majoria de corredors, però un petit error d'en Robert ha fet que ell, l'Stefan i en Pau sortissin passats 15minuts de les 9, la qual cosa ha fet que comencessin la marxa en l'última posició, però això no els ha afectat gens ja que avui el més important era la diversió.

L'Adrià, en Nil, la Judit, la Yolanda, la Montse, en Joan G, han participat en la marxa curta, i en Robert, l'Stefan, en Pau, en Marc S, en Marc C, en Quim P, en Quim M, Joan C, en Jordi, i un servidor, ho hem fet en la llarga, on hi ha hagut una acutació destacada dels corredors del club, ja que dels 5 primers 2 eren del Baix Ter.
Així doncs, gairebé la meitat del club era avui a a Sant Jordi, i la resta de corredors no hi han assistit perquè tenien altres compromisos, com en Joan Aguilera, que altre vegada ha estat l'encarregat de representar el Club arreu del País.
Aquest cap de setmana tocava Flix, Tarragona, on ha aconseguit dues bones quartes posicions.
En la Crono d'ahir va arribar a 27 segons del primer, Frank Shaked, que també ha estat el vencedor aquest matí.
En Joan continua 2n a la classificació general, i cada vegada sembla més clar que en el podi final una de les tres places serà seva.