Velòdrom + Carrilet

Ahir ens vam desplaçar al Velòdrom d'Horta per poder entrenar en una modalitat desconeguda per a nosaltres.
El desplaçament el vam fer amb autobus, subvencionat en major part pel club, i una vegada allà, i dsprés de rebre algun consell, i rebre les bicis prestades, vam començar a pedalar.
Tot i que el començament va anar molt be, no ens vam salvar de les caigudes, ja que n'hi va haver fins a 6, això si de caràcter lleu, i a poca velocitat.
Durant la hora i mitja que vam estar rodant els grans vam agafar ràpidament la pràctica de rodar per velòdrom, però no va ser fins el tram final de l'entrenament que ens acostavem a menys de un pam del de davant.
Des del club qualifiquem l'experiència de molt positiva i ja estem buscant una data per tornar-hi.
Les activitats estrahordinàries, però, no s'acaben, ja que el proper dissabte ens desplaçarem fins a Girona per fer part del carril bici Girona-Sant Feliu.
Sortirem tots junts, amb cotxes, de B.M.Teixidor a les 8.30h, per començar a pedalar a les 9h15. aproximadament.
Durant el recorregut s'aniran formant diferents grups, que aniran a ritmes diferents, i quan portem una hora i poc tocarà fer mitja volta, per tal d'arribar al punt de sortida a les dotze, i a casa abans de la una.
Si algú vol anar directament a Girona, com en Pau i en Pere de Vilafant, cal que estiguin a les 9.15 al pàrquing de la facultat d'econòmiques de la UdG (campus montilivi), ja que la font de la pòlvora no es el barri més adequat per aparcar-hi.
Si algú no te transport que truqui i l'intentarem col·locar en algún vehicle.
Si algú te dinar i vol marxar abans, sempre té l'opció de recollir els ciclistes a Cassa o a Quart (de tornada), de tal manera que a les 12h, ja podran ser a Torroella.