Velòdrom d'Horta


Hola Companys !!!
Com ja sabeu el passat dia 31 de Març vam fer una excursió al velòdrom d'Horta on hi vam anar a correr gracies al C.C Baix Ter.
Aquest escrit el faig perquè m'agradaria escriure la meva experiencia de com ens ho varem passar...
Vam començar en que tots vam agafar el bus i vam pendre el viatge fins el velòdrom, al cap d'uns 5 min. d'estar allà vam entrar, ens vam esperar un rato i de seguida ja ens van cridar per posan-se l'equipació del Baix Ter.
Un cop canviats ens van donar les bicis, ens van fer una petita explicació de les normes i vam anar cap a la pista. Al principi va ser una mica estrany això d'agafar una bici sense frens i amb pinyó fixe pero al final ens hi varem acostumar.
Un cop a dalt de la bici vam començar a rodar pero al principi feia una mica de por perque tu anaves a baix i a les curves hi havia molta pendent i pensaves que si anesis molt amunt cauries pero no va ser aixi. Vam anar agafant confiança fins que després ja pujaves i baixaves, pero el fallo que van fer alguns va ser que a les curves sense volguer van afluixar una mica i van caure, pero no va ser res greu.
Un cop acabat vam berenar pero com anavem justos de temps el conductor ens va dir que podiem menjar en el bus i la sorpresa va ser que en Miquel ens va regalar aigua i croïsants i pastes de xocolata.
Jo crec que es una aventura inolvidable i que s'ha de repetir !!!
Vinga que vagi bé.
Pau de Vilafant !!!