Cap de Setmana

Aquest cap de setmana havia de ser molt especial per l'Albert i en Carles, ja que havien de disputar la Marxa Cicloturista Terra de Remencees, però tot indica que finalment no podrà ser així. L'Albert encara està lesionat, i malauradament sembla que va per llarg. En Carles, per raons familiars, no ha pogut dedicar tot el temps que voldria a la bici, i ha pogut entrenar molt poc, la qual cosa significa, que, sinò hi ha cap canvi d'última hora, el Baix Ter es quederà sense representants a la reconeguda marxa Cicloturista.
El cap de setmana, però, comença el dissabte el matí; i aquest cap de setmana tocava sortida a Queremany, però finalment no serà així, principalment per l'amanaça de pluja, i també perquè a la tarda els nostres corredors, petits, participaran en la 1a prova del campionat escolar.
El Mateix dissabte a la tarda es disputa a la Vall de Lord, la 3a i última CRI de la Copa Catalana Internacional de BTT, on hi participarà en Joan, igual que en la cursa de l'endemà, que també serà puntuable per l'Open d'Espanya de BTT.
El mateix Diumenge al matí es disputa una marxa popular en BTT a Vilablareix, i la previsió és que no plogui, així que us animo a participari.