Demà, en cas de dubte, cap a Avià!

Si mireu el calendari de ciclisme d'aquest cap de setmana, és difícil que us quedeu sense alguna opció que sigui del vostre gust: Caixa Girona de Figueres, Marxa de le Goges, Open Natura a Tortosa... o la III pedalada d'Avià.

Precisament, pels que no coneixeu gaire la terra berguedana, us diré que aquest any la pedalada se l'han treballat molt, ja que enguany forma part de l’open BTT gran fons.

Com podreu observar al link:http://cursacopdepedal.blogspot.com/ s’ha preparat una pedalada apta per a tots, amb tres circuits marcats, un de 16 kms. per als iniciants, un de 36 Kms. per als que habitualment sortiu en BTT i un de 61 Kms. inclòs dins dels circuits de gran fons en BTT, apte només per als més ben preparats.

Enguany també s’ha volgut incentivar el col·lectiu més jove només fent pagar el preu de l’assegurança als menors de 12 anys, intentant així de fer més gran el planter de ciclistes al nostre territori.
El circuit recorre en tot moment per camins, corriols i pistes forestals del municipi d’Avià i dels voltants, envoltats en tot moment de la natura en estat pur i podreu gaudir de la calma i la tranquil·litat que ens aporta el pre-pirineu.
Una vegada més el club ciclista Avià cop de pedal us anima a participar en aquest esdeveniment assegurant-vos que passareu un excel·lent matí de diumenge.
Així que ja ho sabeu, una altra proposta interessant per valorar.


Ens veiem allà!