Els nostres patrocinadors: Supermercats Jodofi

Des de la seva obertura, l'any 1972, el supermercat "Els Masos" de Pals s'ha convertit en un dels principals establiments d'aquest municipi i rodalies. Aquest establiment, destaca per comptar amb una superfície de 1000 metres quadrats. Després de les últimes millores, cal destacar la croissanteria, l'ampliació d'espai d'espai dedicat a carnisseria i xarcuteria de tall, que permet oferir més assortiment i especialitzacions de productes, l'obertura d'un espai destinat a tota mena d'articles de platja, així com la remodelació de l'espai destinat a llibreria, on s'ofereix des de tota mena de premsa nacional i estrangera, llibres... fins a un revelat de fotografia digital automàtic a l'instant que permetrà als clients configurar-se ells mateixos les seves pròpies fotografies. A més compta amb un servei de recàrregues de mòbil automàtic self service.

La direcció d'aquest establiment sempre ha tingut la pretensió de diferenciar-se de la resta d'establiments d'alimentació amb una oferta a disposició dels seus clients de més de 15000 referències, de les quals podem destacar la seva varietat de marques i denominacions d'origen de vins i caves i l'assortiment de licors.
El supermercat Els Masos és de fàcil accés; el podeu trobar a la carretera de la platja de Pals, al nucli dels Masos de Pals, amb pàrquing reservat per als clients. Obre les seves portes de 8 del matí a 9 de la nit.

Aquest establiment pertany al grup JODOFI, SL, empresa que disposa de vuit centres repartits a la zona de la Costa Brava, d'entre els quals en destaquen: el supermercat de Begur (obert tot l'any), el supermercat de LLafranc, el de Sa Riera o Calella de Palafrugell entre d'altres. A més, ja està pensant a invertir més endavant per ampliar el seu nombre de locals amb la finalitat de donar més i millor servei als seus clients.

Recordeu que tots els socis i sòcies del Club Ciclista Baix Ter podreu gaudir d'importants descomptes utilitzant la targeta exclusiva que Jodofi ha creat per vosaltres.