No tot és mala sort....

Com molt be sabeu avui s'ha disputat la 5a prova del Caixa, a Figueres, i també sabeu que un servidor va haver de retirar-se a la cursa de Tossa quan lluitava pel primer lloc sub.23,i per fer el 7è de la general, doncs bé, tota la mala sort que vaig tenir la setmana passada podem dir que avui s'ha convertit amb sort.

Si be la setmana passada el circuit era ideal per a mi, avui era tot el contrari, pujades curtes i explosives, i un traçat molt curt 30min per volta...


Després de sortir sense graella, m'ha costat molt remuntar alguna posició, i durant tota la primera volta he patit molt pujant, baixant no hem sentia gens cómode. Sort d'en Jordi que tot i ser un rival de la categoria m'ha donat un bon cop de mà, ja que ell surt d'una lesió i no te opcions al campionat.Alguns dels corredors que tenia al davant s'han equivocat de trencant i han perdut algunes posicions cosa que ha fet que hem trobes 4rt o 5è de la general i 1r sub.23, això sí després de passar a alguns corredors.
Tenia pista lliure, i he aprofitat per tirar el màxim i sentirme cómode sobre el revirat traçat figuerenc, però no ha estat suficient perquè en Noel Trillo em passes al km.3 de la 3era volta. Finalment 6è de la general, i 2n sub.23, i primer no "bicis esteve".


Pel que fa la resta de corredors podriem dir que no ha estat un matí perfecte.
En Mati, amb la bici nova, segueix la seva progressió, i cada dia és mes feliç sobre la bici.
L'Adrià ha realitzat una bona primera volta, però a la segona s'ha desinflat un pèl, i ha acabat 2n de la seva categoria i 4rt de la general.
En Nil si que ha fet una actuació millor del que ens te acostumats, ha acabat 4rt, Felicitats!
La Marta ha acabat en una bona 2a posició.
La Nàstia, que avui era el seu aniversari, tot i no sortir del tot be, ha remuntat i ha acabat 3a, i es que en una cursa, normalment, tothom acaba en el resultat que li pertoca.
La Judit, que ha fet la sortida de la seva vida, però posteriorment ha caigut i s'ha desanimat per acabar finalment en 5a posició.
En Joan ha punxat i no ha pogut acabar la 3a volta. Ara li tocarà escollir si buscar la victòria en el Caixa, o seguir fent l'Open.
En Marc no ha acabat gaire satisfet de la seva cursa, tot i això ha acabat 6è júnior.
Els Paus ja coneixien el traçat, ja que aprofitant la proximitat que hi ha de Vilafant a Figueres, el van anar a fer ahir. Han acabat contents de la seva actuació, 10è i 12è cadets.


La propera cursa és d'aquí 40 dies a Cassà de la Selva, i la de Mont-Ras, finalment es farà dl dia 3 de juliol ATENCIÓ, a les 4 de la tarda! perquè clar, el matí deu fer massa ferd....Avui la web del Club Ciclista Baix Ter esterna una nova secció:
NOTA A L'ORGANITZACIÓ:


Circuit: 7 Molt guapo, però un pèl curt i faltaven zones d'avançament. Alguns ciclistes s'han perdut, i tot i la bona feina de trobar camins nous, en alguna curva et menjaves algun arbust.


Zona arribada: 5 Per mi la meta estava mal situda, els ciclistes ho teniem molt difícil per anar a escalfar.


Ezmorzar: 9 Entrepa correcte, aigua, i galetes.


Zona podi: 6 El fet que estigues tan allunyat de l'arribada imagino que ha dificultat la presència de públic, sobretot en el podi dels petits.


General: 7,5
*Les crítiques de la nova secció del CCBT serveixen per intentar millorar l'organització de curses de BTT. En cap moment volen crear conflicte ni malmetre la imatge del club organitzador.