Pòdis, i avaries.


Avui s'estaven donant les característiques idònies perquè obtingues la primera victòria com a sub.23 al Caixa Girona, i també el primer Top10 Sènior:
El circuit s'adaptava perfectament a les meves característiques, pujades llargues, i baixades tècniques; la meterologia era la que desitjava, plujJustificar a ambos ladosa; sortia de primera fila, i els germans Trillo eren absens, però la primera averia de l'Alma 2010 ha arribat en el pitjor moment.

La cursa l'havia iniciat pefectament, sortint suau entre els 3 primers absoluts, i a la primera pujada m'he colocat on hem tocava, en un grup de 7 persones, entre el 4rt i el 10è. En la baixada un dels components del grup ha fet una mica de tap, i m'hi he vist perjudicat, i els dos primers sub.23 se m'han escapat, però sabia que a mesura que passessin els km els hi retallaria temps, i no ha sigut fins a la segona volta, on he pogut fer les baixades sol, sentint-me molt cómode sota la pluja, i passar ràpidament en Francesc Garcia (2n) i posar-me a l'estela d'en Jordà (1r). Jo venia de remuntar i anímicament estava millor que ell, però ell estava fent la seva millor cursa de la temporada, així que la 3a volta havia de decidir el guanyador, però no ha pogut ser així perquè en l'últim km de la 2a volta se m'ha descollat una biela. Ja feia uns km que notava una mica de joc, i ha sigut en un clot on s'he m'ha acabat de descollar. Després de perdre 3 minuts he trobat un noi amb una aillen, que m'ha collat la biela, però deia que estava passada de rosca, la qual cosa ha provocat que el km 1 de la 3a volta hem tornes a passar i decidís, finalment, abandonar.
Avui hagués pogut agafar un bon grapat de punts que m'haguèssin anat molt be a la general, però hauré de seguir lluitant per intentar estar entre els 10 primers absoluts.Pel que fan els altres corredors del club, cal destacar l'autoritària victòria d'en Joan, i també la de la Marta, que aprofitant un error d'organització s'ha imposat en la seva categoría.
En Nil s'ha vist involucrat en aquest error, i finalment només ha pogut ser 10è.
En Matti segueix aprenent i avui ha corregut amb circuit mullat.
La Nàstia, sense parrilla, s'ha hagut de desgastar molt en el primer km, i ha acabat 2a.
En Pau de gualta, també ha tingut avaria, el nanu està molt fort, i ha trencat la cadent, i en Pau de Vilafant ha acabat content de la seva cursa.
En Marc Calàbria ha acabat 4rt Júnior, demostarant així que, aquest any, el Baix Ter, està fort en aquesta categoria.
En aquesta cursa hi eren absens l'Albert, que s'esta recuperant d'una lesió, i en Lluís Hugas que ha preferit dedicar el matí a temes acadèmics.